ActiveCampaign e-mailmarketing uitbesteden? | Team Nijhuis helpt! (2023)

Haal meer uit jouw e-mailmarketingactiviteiten met ActiveCampaign's automatiseringsmogelijkheden.

Samenwerken met een ActiveCampaign Partner

 • Altijd op de hoogte van exclusieve events en de nieuwste innovaties
 • Wij kennen alle ins en outs van ActiveCampaign!

Samenwerken aan succes

Wil jij aan de slag met ActiveCampaign? Neem dan contact met ons op:

ActiveCampaign e-mailmarketing uitbesteden? | Team Nijhuis helpt! (1)

Wat is ActiveCampaign en wat kun je ermee?

ActiveCampaign is een krachtige e-mail- en marketing automation software die je helpt bij het automatiseren van jouw marketing en sales processen. Met ActiveCampaign kun je gepersonaliseerde e-mails, automatische follow-ups en geavanceerde segmentatie van jouw contacten opzetten.

ActiveCampaign biedt een breed scala aan marketing automation-functies waarmee bedrijven hun marketing- en verkoopprocessen kunnen automatiseren en hun klantrelaties kunnen verbeteren. De belangrijkste functies leggen we hieronder uit.

ActiveCampaign e-mailmarketing uitbesteden? | Team Nijhuis helpt! (2)

Gratis Quickscan aanvragen

De automation functies van ActiveCampaign

 • E-mailmarketing: Met ActiveCampaign kun je gepersonaliseerde e-mails sturen naar jouw contacten op basis van hun gedrag, interesses en voorkeuren. Deze e-mails kunnen worden geautomatiseerd en er zijn uitgebreide functies beschikbaar, zoals A/B-testen, dynamische content en geautomatiseerde e-mails.
 • Automatisering: Door het automatiseren van jouw marketing- en verkoopprocessen kun je jouw bedrijf laten groeien. Met ActiveCampaign automation kun je workflows maken die reageren op het gedrag van jouw contacten en hen de juiste boodschap op het juiste moment sturen.
 • Segmentatie: Met segmentatie kun je jouw contacten in specifieke groepen verdelen op basis van gedrag, interesses en demografische gegevens. Hierdoor kun je gepersonaliseerde content aanbieden en gerichte campagnes opzetten.
 • CRM: Met ActiveCampaign kun je jouw contacten, deals en verkooppijplijn beheren op één plek. Dit stelt jouw verkoop- en marketingteams in staat om samen te werken en de beste resultaten te behalen.

Kortom, ActiveCampaign biedt een krachtige set marketing automation-functies die jou al ondernemer helpen om marketing- en verkoopprocessen te automatiseren en klantrelaties te verbeteren. Of het nu gaat om e-mailmarketing, automatiseringen, segmentatie of CRM, ActiveCampaign heeft alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien!

ActiveCampaign e-mailmarketing uitbesteden? | Team Nijhuis helpt! (11)

Gratis Quickscan aanvragen

Klanten waar wij met veel succes voor werken

Gratis Quickscan aanvragen

ActiveCampaign e-mailmarketing uitbesteden? | Team Nijhuis helpt! (17)

Wat maakt ActiveCampaign anders dan andere marketing automation software?

ActiveCampaign is vooral sterk in het versturen van gepersonaliseerde mails. Dit komt door de zeer uitgebreide segmentatiemogelijkheden. Met ActiveCampaign kun je gebruik maken van alle beschikbare data van een klant om je e-mails te personaliseren. Zo kun je niet alleen automatisch de naam van de ontvanger in de e-mail verwerken, maar ook bijvoorbeeld unieke kortingsvouchers en geboortedata. Daarnaast kun je dynamische content gebruiken om de inhoud van de e-mail precies af te stemmen op de behoeften van de ontvanger.

Dankzij de slimme automatiseringsmogelijkheden van ActiveCampaign houd je meer tijd over voor andere belangrijke zaken. Zo kun je opvolging automatiseren door bijvoorbeeld direct een download te versturen, afspraken in te plannen en contacten te beheren. Dit maakt jouw e-commerce business nog efficiënter.

Het uitgebreide CRM-systeem van ActiveCampaign is de ideale tool om jouw online contacten te beheren. Hiermee kun je al het klantcontact overzichtelijk bijhouden. In combinatie met de uitgebreide sales funnels en agenda management hoef je nooit meer een kans te missen om een nieuwe opdracht binnen te halen.

Wat is het verschil tussen ActiveCampaign en MailBlue in Nederland?

Wanneer je op zoek bent naar ActiveCampaign in Nederland, kom je al snel uit bij zowel ActiveCampaign als MailBlue. Maar wat is nu precies het verschil?

MailBlue is een gecertificeerde partner van ActiveCampaign. Dit betekent dat MailBlue intensief samenwerkt met ActiveCampaign en door hen wordt getraind. MailBlue biedt daarbij de e-mailmarketingsoftware van ActiveCampaign aan in het Nederlands. Concreet betekent dit dat de systemen dus exact hetzelfde zijn, maar dat bij MailBlue de beheeromgeving geheel Nederlandstalig is. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van Nederlandse support. Is je Engels niet zo goed en heb je voorkeur voor een Nederlandstalig e-mailmarketingplatform? Kies dan voor MailBlue. Maakt de taal jou niet zoveel uit, kies dan voor ActiveCampaign.

ActiveCampaign e-mailmarketing uitbesteden? | Team Nijhuis helpt! (18)

Hoe wij jou kunnen helpen met ActiveCampaign

Ons bureau is een gecertificeerde ActiveCampaign partner. Wij hebben veel ervaring in het opzetten en optimaliseren van marketing automation workflows voor verschillende soorten bedrijven. We hebben diepgaande kennis van de software en weten hoe we de functies en mogelijkheden van ActiveCampaign het beste kunnen benutten om jouw bedrijf te laten groeien!

Ons team van experts begrijpt de waarde van gepersonaliseerde en gerichte marketingcommunicatie en weet hoe zij deze strategieën effectief kunnen implementeren met behulp van ActiveCampaign. We hebben verschillende bedrijven geholpen bij het opzetten van geautomatiseerde workflows, segmentatie en leadnurturing, waardoor ze hun omzet konden verhogen en meer klanten konden aantrekken. Dat wil jij toch ook?

Bovendien hebben we ook uitgebreide kennis van andere marketing automation platforms, zoals MailChimp, HubSpot, Spotler en Reloadify. We kunnen daarom de verschillende platforms vergelijken en aanbevelingen doen op basis van wat het beste past bij jouw bedrijf.

ActiveCampaign e-mailmarketing uitbesteden? | Team Nijhuis helpt! (19)

Hoe wij bedrijven laten groeien middels ActiveCampaign!

E-mailmarketing is een essentieel onderdeel van elke marketingmix en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw strategie bijdraagt aan het behalen van conversiedoelen. Veel bedrijven benaderen ons om hun marketinginzet te verbeteren, en vaak is een deel van de oplossing te vinden in de opmaak en het gebruik van de juiste tools.

Of het nu gaat om het opstellen van aantrekkelijke e-mails, het opzetten van geautomatiseerde e-mailcampagnes, of het nauwkeurig segmenteren van de doelgroep, wij hebben de kennis en de juiste tools om het succes van jouw e-mailmarketing te vergroten.

ActiveCampaign e-mailmarketing uitbesteden? | Team Nijhuis helpt! (20)

QuaKoken

 • 350% meer restaurant bezoekers door verbetering in de on- en offline vindbaarheid
 • 60% meer Facebook likes en interactie
 • Mensen wisten dat het restaurant bestond, maar vergaten het als ze uit eten ging. Tijd voor een doelgerichte actie om de naamsbekendheid en bezoekers ontzettend te vergroten. Met succes!

  Lees meer

QuaKoken

Quickscan aanvragen

Nee bedankt, ik wil niet groeien.

ActiveCampaign e-mailmarketing uitbesteden? | Team Nijhuis helpt! (21)

Landgoed De Wilmersberg

Landgoed De Wilmersberg is een gevestigde naam in Twente en omstreken. Al werkende met een bureau bleef het gewenste resultaat uit. Op naar een ander bureau, met een vraagstuk op het gebied van omzet verhoging en voor een digitale strategie voor de komende jaren. Met Team Nijhuis zijn de kosten gedaald en de boekingen (en omzet) gestegen. Het hotel is dankzij de inzet van content marketing organisch beter vindbaar.

Lees meer

Landgoed De Wilmersberg

Quickscan aanvragen

Nee bedankt, ik wil niet groeien.

Bekijk alle cases

Klanten aan het woord

Wij bestaan om onze klanten te laten groeien. Zie onze hulp als een samenwerking en zorg er daarmee voor dat jouw ActiveCampaign account het aantal inschrijvers binnenhaalt die je ook kunt binnenhalen. Eerst je opbrengsten uit je e-mailmarketing strategie vergroten, daarna de strategie zelf!

ActiveCampaign e-mailmarketing uitbesteden? | Team Nijhuis helpt! (22)

We exist to let your business grow

"Nadat wij het hotel hebben overgenomen hebben we eerst de website onder handen genomen. Helaas kwamen we tot de conclusie dat deze niet goed vindbaar was en dat we aan de slag moesten met online marketing. We zochten hierbij een partij die een verlengstuk is van onze marketing en advertenties in de RTV bladen, die – nog steeds – erg waardevol voor ons zijn. Zodoende zijn wij uitgekomen bij Team Nijhuis.Ik heb veel contact met Stéphanie en Team Nijhuis en ontvang elke maand uitgebreide rapportages. Daarover bellen we veel, zodat ik alles goed begrijp én er zelf ook veel van leer. De samenwerking verloopt erg prettig met mooie resultaten als gevolg."

ActiveCampaign e-mailmarketing uitbesteden? | Team Nijhuis helpt! (23)

Linda Kampman Directeur - ’t Kruisselt

"De samenwerking ervaar ik als erg bijzonder. In een heel kort tijdsbestek hebben we echt een relatie met elkaar opgebouwd. Door het vaste team hebben we vaste contactpersonen en schakelt het snel bij vragen en nieuwe acties. Het lijkt alsof Team Nijhuis gewoon binnen ons bedrijf aan het werk is. Ze pakken alles aan met dezelfde motivatie en spirit als die wij hebben en daarmee worden de vraagstukken snel opgelost. Dat werkt bijzonder prettig."

ActiveCampaign e-mailmarketing uitbesteden? | Team Nijhuis helpt! (24)

Joris ten WoldeEigenaar - QuaKoken

Meer klanten aan het woord

ActiveCampaign e-mailmarketing uitbesteden? | Team Nijhuis helpt! (25)

ActiveCampaign e-mailmarketing uitbesteden? | Team Nijhuis helpt! (26)

Wil jij aan de slag met ActiveCampaign? Neem dan contact met ons op:

Gratis advies over je digitale marketing inzet

Wat kan je verwachten?

 • Het Inrichten van jouw ActiveCampaign account en integratie in jouw website of CRM
 • Het maken een template in jouw huisstijl
 • Het opzetten van geautomatiseerde nieuwsbrieven
 • Het meten van en rapporteren over de resultaten

Klanten beoordelen Team Nijhuis met een 9/10 (71 beoordelingen )ActiveCampaign e-mailmarketing uitbesteden? | Team Nijhuis helpt! (27)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated: 16/05/2023

Views: 6545

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.